Touch for Health 4

2021. május 8-9.

Előfeltétel: Touch for Health 3
Minimális óraszám: 16

Itt válik teljessé a Touch for Health alapprogramja.

Amit tudni fogsz:

Még több és precízebb érzelmi munka

- Az 5 elem energiájának további kiegyensúlyozási lehetőségei

- Tibeti nyolcas energiák korrekciója

- Teljes testtartás analízis és korrekció

A Touch for Health 4-es szintje a testben való elmerülés. Ezen a tanfolyamon minden a testről szól: úgy építem fel, hogy a két nap alatt a tested a lehető legnagyobb harmóniába kerüljön! 

Érzelmi oldások, testtartás analízis és korrekció, rendhagyó módon: azokat az izmokat keressük és harmonizáljuk, amik nem tartanak, amik nem végzik a dolgukat, és amiknek a munkáját átvéve a többi izom kénytelen "megfeszítetten" dolgozni. 

Mindenkinek érdemes itt lennie, aki komolyan gondolja a kineziológiával való munkát, aki a kineziológia esszenciáját keresi, aki sehol máshol ilyen szempontrendszer szerin összeválogatott, holisztikus módon szeretne megtanulni a testtel és a rá ható érzelmi stresszekkel dolgozni!

ÉS: MEGNYÍLIK A LEHETŐSÉG A TEMATIKUS GYAKORLÓ NAPOKON VALÓ RÉSZVÉTELRE, AHOL ÉLESBEN, EGYÜTT, RENDSZERBE SZEDVE ALKALMAZZUK A 4 SZINTEN TANULTAKAT!

Jelentkezés és érdeklődés >>

Program:

  • Az 5 elem kiegyensúlyozása érzelmekkel
  • Az akupresszúrás pontok teóriája - erősítés és nyugtatás akupunktúrás pontokkal
  • Luo pontok
  • Kineziológiai testtartás analízis és kiegyensúlyozás
  • Az 5 elem kiegyensúlyozása tápanyagokkal
  • A 42 tanult izom strukturális szerepe
  • Az 5 elem kiegyensúlyozása színekkel
  • A kiegyensúlyozás folyamata

Van nálam a Touch for Health 4-es szintjének egy különleges eleme: a 42 izom fekvő helyzetben való tesztelése.

A Magyarországon is használt tanfolyami jegyzetben meghatározott tanmenet szerint, a legtöbb fejlett országban alkalmazott módszertanhoz hasonlóan, elvileg kezdő szinttől az izmok tesztelését fekvő helyzetben, kezelőágyon kéne tanítani. Ez itthon valószínűleg szokásjog alapján nem így történik, valamint a hivatalos, állami Touch for Health vizsgán is a 14 fő izom álló helyzetben történő tesztelését kérik. 

Ehhez alkalmazkodva, illetve a tanfolyamok oktatóváltás esetén megvalósuló átjárhatóságának biztosítása érdekében az első 3 szinten én is álló helyzetű teszteket oktatok. 

Nem szeretném viszont, ha a hazai tanulók nem kapnák meg ezeket az információkat és módszertant, így a 4-es szinten a 42 izom fekvő helyzetű tesztelését tanítom, ami a Touch for Healt-el való munkához általában a legpraktikusabb, illetve haladó kineziológiai módszereknél is ezek fekvő helyzetben történő tesztelésének ismerete szükséges. Tehát ha nálam tanulsz, a 4-es szinten megtanulod a fekvő helyzetben történő munkát is, ami jelentősen meg fogja könnyíteni, gyorsítani a Touch for Health-el való munka lehetőségét. 

Célom Touch for Health-et magabiztosan és rendszerszinten alkalmazni tudó szakemberek képzése. Várlak szeretettel!