Touch for Health 1. tanfolyam

Következő dátum: szeptember 25-26.

Amit tudni fogsz:

- Megfelelően megfogalmazni azt a problémával kapcsolatos célt, amivel a lehető legtöbb energiát tudod mozgósítani a pozitív eredmény érdekében.

- A céllal kapcsolatban tesztelni tudod majd a 14 meridián 14 izmát, meg fogod tudni mondani, melyik nincs egyensúlyban, az melyik meridiánra és szervre hat, ahhoz tartozik-e érzelmi probléma, és 7 féle módon leszel képes kiegyensúlyozni őket, egyenként. 

- Tudni fogod, van-e stressz a füleken (hallás, odafigyelés), és a szemeken (szemizmok használata közelre, távolba, minden tekintetirányba és visszapillantó tükörbe nézéskor).

- Egyszerű korrekciót fogsz tudni a testsúly-eloszlás és az agyintegráció korrigálására.

Ideális belépő tanfolyam

Mindezzel együtt egy komoly szakmai magasságokba vezető módszer. Kóstolj bele úgy, hogy az megérje: - két nap, és átfogó képet fogsz kapni a kineziológiáról, azonnal használható módszerek elsajátításával. Izomtesztelés, meridiánok, stresszoldás, energia. Teljesen kezdőknek is. Sőt, ez a kezdőknek leginkább javasolt kineziológiai tanfolyam!

Ha komolyan érdekel...

Ha már eldöntötted, hogy komolyan érdekel a kineziológia - a Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Sehol máshol nem sajátíthatók el ilyen mélységben és ennyire strukturáltan azok a technikák, amiket aztán minden más kineziológiai ág részben vagy egészben használ. A Touch for Health minden praktizáló vagy leendő, szakmai tudására igényes kineziológus számára elengedhetetlen. Ha már ismered a kineziológiát: készülj fel sok kihívásra és AHA élményre!

Ha gyorsan akarsz hatékony és mélyreható lenni

Kevés olyan módszer van, ami már a legelső szintjén is bármikor, bármire használható és mélyreható technikákat ad át. A Touch for Health már az első szintjén egy önmagában kerek, egész tudásanyagot nyújt. Kiegyensúlyozás, reflexpontok, reflexzónák. 

Jelentkezés és érdeklődés >>

A tanfolyam mindenki számára nyitott, előfeltétel nincs.

Minimális óraszám: 16 óra.

Ez a tanfolyam kineziológusok ezreit vezette be az Alkalmazott Kineziológia alapjaiba. A tanfolyamon a hallgatók részletesen elsajátítják az izomtesztelést, és a híres 14 izmos kiegyensúlyozást.

Amiről az első (kezdő) szintű tanfolyamon többek között szó lesz:

Minden izom egy, a Hagyományos Kínai Orvoslásból ismert meridiánhoz, és a hozzá tartozó szervhez kapcsolható. A 14 izom kiegyensúlyozásával ez életenergia egyenletes eloszlását érjük el a testben. 

A tanfolyam végére a 14 fő meridián és a hozzá tartozó 14 fő izom kiegyensúlyozására a következő módszereket fogod tudni magabiztosan alkalmazni, és ami még fontosabb: megtanulod pontosan meghatározni, hogy melyikkel érheted el a legjobb eredményt:

 1. neurolimfatikus masszázs
 2. neurovaszkuláris pontok
 3. meridián masszázs
 4. eredés/tapadás technika
 5. érzelmi stressz oldása
 6. az izom energiáját erősítő élelmiszerek beazonosítása
 7. Gerinc reflexpontok a kétoldali lekapcsoltság korrigálására

Program: 

 • Bevezetés a meridiánrendszerbe. 
 • Alaptechnikák a tiszta izomválasz kialakítása érdekében. 
 • Az izomteszt művészete. 
 • Testtartás tudatosság. 
 • A 14 izom tesztje, kiegyensúlyozásuk 5 technikája. 
 • 14 izom balansza célmeghatározással
 • Az érzelmi stressz oldása.  
 • Szurrogát (idősek, babák, állatok) tesztelése. 
 • Egyszerű fájdalomcsillapító technikák 
 • Fül- és szemenergia
 • Keresztező mozgások: Cross Crawl
 • Megerősítő élelmiszerek
 • Challenge. 
 • Testtartás tudatosítása

Célom az, hogy a tanfolyam végére a tanultakat pontosan, precízen és magabiztosan tudd alkalmazni, közben végig pontosan tudva, hogy mit miért csinálsz.  

Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István u. 8, 4 főnél több esetén az Allee-val szemben.