Testmunka

A testet segítő képzési út azoknak ajánlott, akik a fizikai szintre szeretnének fókuszálni. Ide tartozhat a sportolókkal való munka, a sérülések utáni rehabilitáció támogatása, a fájdalomcsillapítás és a teljesítmény fokozás. 

Neked való, ha szeretnéd a módszereid közé felvenni a testi egyensúlyra ható energiamunkát (a meridiánrendszeren keresztül), a testben dolgozó érzelmi blokkok oldását, és a hatékony fájdalomcsillapítást. 

Sokan választják ezeket a kurzusokat, akik már rendelkeznek valamilyen alapismeretekkel a testet illetően, masszőrként, csontkovácsként, kiropraktőrként, gyógytornászként dolgoznak, mégis tudják, hogy a teljes képhez hiányzik még valami, ami tudományosan alapokon nyugszik, mégis alternatív megközelítéssel dolgozik. A kineziológia segítségével hozzáadjuk a folyamathoz az energiát és az érzelmi munkát is. A Touch for Health-et amerikai kiropraktőr orvos dolgozta ki!

Első fázis, és az elsajátítható fizikai korrekciók:

  • Touch for Health 1. - 14 alapizom teszt és 7 féle korrekció (neurolimfatikus, neurovaszkuláris és gerincreflex pontok, eredés-tapadás technika, meridián energia és érzelmi blokkok az izmokon, izmot megerősítő élelmiszerek. 
  • Touch for Health 2. - további izmok tesztje, energiarendszer kiegyensúlyozása, fájdalomcsillapító technika, akupresszúrás izomerősítő pontok, orsó sejtek és Golgi ínapparátus
  • Touch for Health 3.  - összesen 42 izom tesztje, krónikus fájdalom csillapítása, izomreaktivitások, járás teszt, görcsös izmok nyugtatása
  • Touch for Health 4. - testtartás analízis, testtartás és sérülés stresszoldás, izomreaktivitások, tibeti energianyolcasok.

A Touch for Health egyik legnagyobb vívmánya, hogy a görcsös izmok helyett az alulműködő izmokat korrigálja, mert ha azok kiegyensúlyozatlanok maradnak, a görcsös izom hosszú távon nem nyugtatható!

Második fázis:

Kiegészítő lehetőségek:

  • Brain Gym 101 (kezdő szinttől végezhető) - képességfejlesztés mozgásos technikákkal
  • és a teljes kineziológiai képzési út - mert minden, ami bennünk van, megalapozza a test harmonikus működését.