Kineziológia tanműhelyek

Egy hely a gyakorláshoz, fejlődéshez... Touch for Health, Brain Gym és összegző gyakorlónapokra várunk!

A gyakorlónapokon kizárólag saját hallgatóink vehetnek részt. Nem baj, ha valamit máshol végeztél, nézd meg az egyes programok leírásánál, hogy mik a részvételi alapkövetelmények!

Tanműhely típusok:

Tematikus gyakorlás 

Azoknak, akik Brain Gym-et és Touch for Health-et is tanultak. A gyakorlónapon meghatározott tematika szerint fogtok Brain Gym-mel és Touch for Health-el dolgozni egymáson, oda-vissza. A napot esetmegbeszélés zárja. 

Előfeltétel: Brain Gym 101, és Touch for Health 2. A gyakorlás jellegénél fogva olyanok jelentkezését várjuk, akik Brain Gym-et Orsinál tanultak, Touch for Health-ból pedig legalább 2 tanfolyamot (akár más, haladó tanfolyamon) Dóránál végeztek el. Fontos, hogy ezek közül legalább az egyikben benne legyen az 5 elem balansz).

Csere-bere

A kineziológia csere-bere napokon a Brain Gym-esek és a Touch for Health-esek találkoznak egymással, hogy az általuk megjelölt, szabadon választott témában segítsék egymást. A napot a Brain Gym és a Touch for Health rendszer rövid bemutatásával kezdjük, és esetmegbeszéléssel zárjuk.

Előfeltétel: Brain Gym 101 és Touch for Health 4. A gyakorlás jellegénél fogva olyanok jelentkezését várjuk, akik Brain Gym-et Orsinál tanultak, Touch for Health-ból pedig legalább 2 tanfolyamot (akár más, haladó tanfolyamot) Dóránál végeztek el. Fontos, hogy ezek közül legalább az egyikben benne legyen az 5 elem balansz).

Integráció

A Brain Gym és a Touch for Health segítségével, megadott oldásmenet szerint dolgoztok itt egymáson, akét rendszert együtt használva, további mélységeket érve el. 

Előfeltétel: Brain Gym 101 és Touch for Health 4. A gyakorlás jellegénél fogva olyanok jelentkezését várjuk, akik Brain Gym-et Orsinál tanultak, Touch for Health-ból pedig legalább 2 tanfolyamot (akár más, haladó tanfolyamot) Dóránál végeztek el. Fontos, hogy ezek közül legalább az egyikben benne legyen az 5 elem balansz).

Hallgatói klinikaprogram

Célja a nálunk végzett, és gyakorlattal rendelkező, de "élesben" még nem praktizáló hallgatóink az elsajátított technikákat gyakorlatban, kineziológiát még nem ismerő klienseken is kipróbálhassák. 

Előfeltétel: Brain Gym 101 és Touch for Health 4, és legalább másik 2 haladó Touch for Health tanfolyam Dóránál. 

Minden esetben oktatói felügyelet alatt fogtok dolgozni, megadott oldásmenet szerint, amit utána esetmegbeszélés követ.