Strukturális oldal

A testmozgás javítása a Touch for Health technikáival 

Oktató: Pisták Dóra Touch for Health és Touch for Health Metafórák oktató

Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.

Ár: 38.000 Ft + jegyzet

Előfeltétel: Touch for Health 4.

  • Teljes és részletes oldásmenet a testmozgás javítása, elősegítése, kellemessé tétele érdekében.
  • lehetséges célmegfogalmazások
  • a mozgás és testtartás megfigyelésének szempontjai
  • részletes felmérő lista és szempontrendszer
  • a témánk korrigálása a Touch for Health módszereivel

A Touch for Healht 4-es szinten már tanultunk a testtartás analízisről, amit ezen a tanfolyamon kibővítünk: több testtájat fogunk vizsgálni. Majd beazonosítjuk, mely területnek van számodra prioritása az alábbi témák közül:

  • egy adott testrész, testtáj fájdalma, kellemetlensége, mozgási nehézsége
  • összetett mozgások 
  • konkrét tevékenységhez kapcsolódó mozgások

A teljes meridiánrendszer kiegyensúlyozása mellett foglalkozunk a fájdalomcsillapítással, a testtartási stressz oldásával, alkalmazunk minden, a testtartásra és mozgásra ható egyéb korrekciós technikát, és megtanulunk egy olyan eljárást, ami leválasztja a testi sérülést elszenvedő testrész sejtmemóiájából a kapcsolódó érzelmi stresszt. 

MINDEN technika lépésről lépésre le van írva a jegyzetben, és minden technikát lépésről lépésre be is mutatok. Egyszerre fogsz itt újat tanulni, ismételni, összegezni, értelmezni, rendszerezni, és egy nagyon komoly oldást kapni a saját aktuális témádra. 

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 18 óráig.

Ár: 38.000 Ft / 2 nap (plusz jegyzet)

Résztvevők mondták:

(Olaszországi tanfolyamok után) 

"Nagyon tetszett, hogy a jegyzet lépésről lépésre végigvezet az egész folyamaton, így mindig tudom ellenőrizni magam, hogy jól csinálom-e, amit csinálok. Lenyűgöztek az elért eredmények, nagyon hasznosnak érzem, hogy a tanult technikákat még jobban elsajátíthatjuk, hogy megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a legjobbakat az egyes problémákhoz, és hogy hogyan lehet az egészet egységként használni. Kiváló módszer az emberek megsegítésére, a saját testtudatosság növelésére és korlátaink megismerésére."

"Nagyon elégedett vagyok a kurzussal, mert végre sikerült összerakni az eddig tanultakat, egyedülálló formában, rengeteg gyakorlati tanáccsal tarkítva. Segít átlátni a tanultakat, és megérezni a különbséget az egyes technikák között, hogy a kliens céljának legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani".

"Nagyon tetszett a tanfolyam, segített elmélyíteni, átismételni a technikákat. Ezzel a jegyzettel lehetetlen hibázni."

"A tanfolyam a tanult technikák átismétlése, olyan formában összeállítva, hogy akár több ülésen  végigvivő célokat fogalmazhassunk meg, egy olyan vonalvezetést követve, melynek mentén több lehetőséget is megvizsgálhatunk. Természetesen a csoportos munka alapvető, szórakoztató és fontos."

"Nagyon hasznos tapasztalat volt, és a témám mélységében dolgozta meg. Összességében véve kifejezetten varázslatos volt felfedezni, hogy kell egy folyamatot végigvinni, és egységbe gyúrni az eddig tanultakat."

"Számomra nagyon fontos tanfolyam volt, újra átismételni a már régen nem használt technikákat. Fantasztikus, hogy egy jól követhető oldásmenetet kaptunk, nagyon jól van megcsinálva a jegyzet."