Az Öngondoskodás képzési út azoknak ideális, akik önmaguk, családjuk, ismerőseik számára keresnek segítő eljárásokat. Ezeken a tanfolyamokon olyan technikákat és tudást kapsz, amikkel hatékonyan tehetsz az érzelmi egyensúlyért és a stresszoldásért, akár izomtesztelés nélkül is. 

Ezen kívül az itt javasolt képzési út megalapozhatja kineziológiai, és holisztikus segítői karriered is, mert tanulmányaid folytatásával akár hivatalos kineziológia szakmai vizsgával rendelkező kineziológus szakemberré is válhatsz. Nálunk egy út sem zsákutca, bármibe is fogj bele, csak rajtad múlik, meddig mész el! 

Javasolt kurzusok:

Brain Gym 101: napi pár perces, iskolában, munkahelyen vagy otthon végzett Brain Gym gyakorlat hatására. a stressz azonnal oldódni kezd, javulhatnak kommunikációs, szervezési, fókusz, és motivációs készségeink. A gyakorlatok kiválasztásához nincs szükség izomtesztelésre, bárki által, bármikor végezhetők. Megtanulod az izomtesztelést is, a mindennapi stresszek beazonosítására. 

A Brain Gym segíti:

  • A koncentrációt és fókuszt, a memóriát
  • Az olvasást, írást, matematikát és dolgozatírást, a hatékony számítógépes munkavégzést
  • A testi koordinációt
  • A kapcsolatokat, az önmagunkért vállalt felelősséget, a hozzáállást, a magabiztos fellépést.
  • A Brain Gym gyakorlatai csökkentik a hatékony munkavégzést akadályozó stresszt, és növelik a teljesítményt, kreativitást és termelékenységet.  

Touch for Health: izomtesztelés, immunrendszer erősítő és vérkeringés fokozó reflexpontok, meridián energiák kiegyensúlyozása, egyszerű fájdalomcsillapító technikák. Érzelmi stresszoldó és kiegyensúlyozó eljárások lesznek a kezedben, amikkel mélyreható és célzott munkát végezhetsz alap szinten családtagjaidon és ismerőseiden.