Touch for Health Metafórák tanfolyam - 2 nap (16 óra) 

Időpont: 2022. január 29-30.
Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 40.000 Ft jegyzettel együtt (ismétlőknek 50% kedvezmény)
Előfeltétel: Touch for Health 3. 
Még 1 hely van a januári tanfolyamra!

A Touch for Health Metaforák tanfolyamon az 5 elem, a 14 meridián, és a 42 izom metafóráit hívjuk segítségül, hogy a tudatalatti és érzelmi tartalmakkal dolgozzunk. Alkalmazhatjuk őket az 5 elem és a meridián kerék kiegyensúlyozásban, de akár izmonként is dolgozhatunk velük, hogy kapcsolatba kerüljünk önmagunk mélyebb rétegeivel.

Célmeghatározás és kiegyensúlyozás a kínai öt elem metafórákkal

Dolgozz még mélyebben és hatékonyabban az érzelmekkel, segítsd magad és a hozzád fordulókat az önismeret mélyebb útjára lépni! 

Érzelmi stresszt akkor tudunk jól oldani, ha mi magunk is rendelkezünk az emberi természet, az érzelmi folyamatok bizonyos szintű ismeretével, az önismeretről nem is szólva. Ezen a tanfolyamon az oldások során megkapod a tudást és az oldást is, mindenkinek erősen javasolt, aki szeretne tükörbe nézni, hogy aztán maga is tükröt tarthasson!

Mit kapsz a Touch for Health Metaforák tanfolyamon?

  • A teljes folyamat bemutatása a meridiánok és az 5 elem metafóráival.
  • a célmeghatározás, az analóg skálák és az attraktor érték alkalmazása
  • 5 elem balansz gyakorlása, az 5 elem metaforái, ideértve a ciklusokhoz kapcsolódó személyiségfejlődési fázisokat is
  • Alapfogalmak és technikák ismétlése
  • Nem utolsó sorban pedig saját aktuális témád mély megdolgozása

A kínai 5 elemhez, az izmokhoz és meridiánokhoz kapcsolódó metafórák alkalmazása felszabadít a szokásos, lineáris gondolkodás alól, és segít meglátni olyan aspektusokat is magunkban, amire amúgy vakok vagyunk.

Ha metafórikus kifejezésekben gondolkodunk a céljainkon és a nehézségeinken, kitörünk a merev koncepciókból, amiket a körülményeinkről alkottunk.

Amikor növeljük a tudatosságot, megtisztítjuk a stresszt és a blokkokat, növeljük az energiaáramlást, és kiegyensúlyozzuk azt.

"Hatalmas utazás volt, apró egyszerű céloktól olyan mélységekbe eljutni,amit nem is gondoltam volna. Talán ami a legjobban megfogott, hogy mindig a felszínre került a valós oka, akadálya az adott dolognak. Ha valaki szeretné megismerni mind magát,mind azt akivel dolgozik egy izgalmas utazáson keresztül, látni,hogy bukkan ki egy felszínesnek látszó, könnyű célból egy olyan élettörténet,ami sokszor 10-20 éves is megvan már és tudatalatt még mindig hat, dolgozik, gátol és hogy körvonalazódik ki a megoldás útja is mellé akkor mindenképp itt a helye. " Balogh Eszti

A metaforák stimulálják a képzelőerőt, képeket hívunk elő velük. Belépünk a fantázia világába, ahol a metafora üzenetté válik számunkra. Segít új képet, látásmódot elsajátítani, és kapcsolatba hoz valami belsővel, valami nem materiálissal.

A metafórák átgondolása segíti az agy és a lényünk különböző részeinek bevonását a feldolgozásba, és így egyre több velünk született forrásunkat tudjuk aktiválni az energiáink kiegyensúlyozásába. A metafora átbeszélése, átgondolása gyakran magában is elég a kiegyensúlyozáshoz, és segíti az élmények más szempontból történő vizsgálatát.

Sokan azt hisszük, hogy a jövőnket a múltunk formálja, de fel kell ismernünk, hogy a jövőre vonatkozó képeink is alakítják a múltról alkotott hiedelmeinket. Amikor új képet festünk a jövőről, az a múltat is átszínezi. Ehhez össze kell hasonlítanunk a múltról alkotott hiedelmeinket a jelenről alkotottakkal, és a jövőre vonatkozó várakozásainkkal és reményeinkkel. Ha ezek konfliktusban vannak egymással, vagy negatív képet festenek, az izomteszttel is kimutatható energia kibillenéseket találunk. Az izmok kiegyensúlyozása, és a kapcsolódó metafórák átgondolása segíti a gondolkodás megváltoztatását, az érzelmeinkét és a cselekedeteinkét.

Kiválaszthatjuk, hogy a múltunk mely elemei segítik a jövőnk alakítását. Emlékezhetünk azokra a pillanatokra, amikor kapcsolatban voltunk saját jóllétünkkel, teljességünkkel, emlékeink és képzelőerőnk segítségével, ami referenciát ad a finomenergiák egyensúlyához. Ha az energiánkat ezek felé a pozitív képek felé egyensúlyozzuk, egyre könnyebben tudjuk használni a tehetségünket, beteljesíthetjük sorsunkat, saját választásunk szerint.

Ehhez ad nem kevés eszközt ez a tanfolyam. Várlak szeretettel!