Kémiai oldal -étkezés és test

Az étkezéssel és saját testünkkel fennálló kapcsolat javítása a Touch for Health technikáival

Oktató: Pisták Dóra Touch for Health és Touch for Health Metafórák oktató

Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.

Ár: 38.000 Ft + jegyzet

Előfeltétel: Touch for Health 4.

  • Részletes, lépésről lépésre haladó oldásmenet
  • lehetséges célmegfogalmazások
  • egy-egy étkezéshez, testünkhöz kapcsolódó téma jelenbeli és múltbéli érzelmi oldása
  • részletes felmérő lista és szempontrendszer
  • a témánk korrigálása a Touch for Health módszereivel

Beazonosítjuk, mely területnek van számodra prioritása az alábbi témák közül:

  • étkezés
  • saját testtel való kapcsolat
  • testmozgáshoz való hozzáállás

Majd azon belül megkeressük a stresszt okozó helyzeteket, a folyamatba bevonjuk a testtudatosságot, bizonyos specifikus meridiánokat illetve az agyintegráció állapotát. Nem marad ki természetesen az átfogó energetikai kiegyensúlyozás, a szervi és mirigy energiák kiegyensúlyozása sem, valamint az eljárás része az érzelmi stresszoldás, a táplálkozás tudatosság, energiát megerősítő élelmiszerek tesztelése is. És még sokan mások....

MINDEN technika lépésről lépésre le van írva a jegyzetben, és minden technikát lépésről lépésre be is mutatok. Egyszerre fogsz itt újat tanulni, ismételni, összegezni, értelmezni, rendszerezni, és egy nagyon komoly oldást kapni a saját aktuális témádra. 

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 18 óráig.

Ár: 38.000 Ft / 2 nap (plusz jegyzet)

Résztvevők mondták:

(Olaszországi tanfolyamok után)

"Számomra igazán motiváló erejű volt ez a tanfolyam. Mindig is lenyűgözött a téma, önállóan is folyamatosan tanulmányozom a táplálkozást és a táplálékkiegészítőket, saját magamon kísérletezve, állandóan az érzelmi összefüggéseket kutatva, de soha nem jutottam bennük olyan mélységbe, mint most. Mióta elkezdtem a tanfolyamot, úgy érzem, megtaláltam azt a módszert, amivel valóban összeáll minden. Az oldásmenet további megerősítést adott. Még ha ott helyben, idő hiányában nem is tudtam a teljes folyamatot végigcsinálni, türelmetlenül várom, hogy partneremmel minél előbb, mindkettőnkön befejezhessük! Már ma is egészen más tudatossággal működök, és újult erővel dolgozom az optimális jóllétemen. Azt is érzem, hogy nagyon fontos volt az oktató által bemutatottak lépésről lépésre történő figyelmes követése. Azt éreztem, hogy már az is hatással volt rám és a tudásomra, ahogy az ő munkáját figyeltem: már akkor elkezdődött bennem az önmagammal való munka. Gyakorlás szempontjából azt tapasztaltam, hogy nagyobb érzékenység és magabiztosság alakult ki bennem a technikákkal kapcsolatban. A Class Workbook tanfolyamok tényleg nagyon célratörőek. Nagyon hálás vagyok az oktató érezhető jelenlétéért, és hálás vagyok magamnak is, hogy ilyen élményt és ilyen találkozásokat engedtem be az életembe."

"Maurizio Piva Workbook 3 jegyzete egy olyan utazás, ahol az önmagunkkal való kapcsolat legintimebb részeit tárjuk fel. Táplálkozás, érzelmek és gondolatok képezik ennek az óriási munkának az alapját, amik egymásba fonódva alkotják mindazt, amit önmagunkról gondolunk. Egy megjegyzés: öveket bekötni! Mindenki készüljön fel váratlan és kellemes meglepetésekre. Például a változásra...."