A jelentkezés feltételei:

A TFH tanfolyamok ára 38.000 Ft / 2 nap tanfolyamonként + 12.000- Ft jegyzet, (ez mind a 4 tanfolyam anyagát tartalmazza). Az ár tartalmazza továbbá az IKC által kibocsátott nemzetközileg elfogadott oklevél kiállítását is. 

Ismétlőknek 50% kedvezmény jár a tanfolyam árából.

A jelentkezés 12.000,- Ft regisztrációs díj befizetésével válik érvényesé. Ez az összeg beleszámít a képzési díjba.

A jelentkezés után e-mailben fogod megkapni a díjbekérőt, amit átutalással vagy bankkártyás fizetéssel egyenlíthetsz ki. 

Ha nem jön össze a minimális létszám, a foglalót kérésedre visszautalom, vagy egy későbbi időpontra átteszem.

A jelentkezés után 2 hétig a jelentkezést e-mailben lemondhatod, és a regisztrációs díjat visszautalom. 

Ezután történő lemondás esetén, vagy ha a tanfolyamig kevesebb, mint 30 nap van, a regisztrációs díj nem jár vissza. A tanfolyamok díját csak átutalással lehet fizetni. 

A tanfolyam előtt 2 héttel már a teljes összeg esedékes. 14 nappal a tanfolyam kezdete előtt lemondott részvétel esetén a tanfolyami díj nem jár vissza, de egyéni egyeztetés alapján, méltányosságból - a regisztrációs díjjal csökkentett tanfolyami díj - másik tanfolyamra áttehető. 

A tanfolyamok a megjelölt napokon 9-17 (néha 18) óráig tartanak. Az oklevelet csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel.

Jelentkezési határidő: legkésőbb a tanfolyamot megelőző 2 hét, mert a jegyzetet is meg kell rendelnem.

Jelentkezés a lenti űrlapon

Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartom! 

Ismétlőknek:

Ha nem Tony Lilley kék, színes könyvéből tanultál, akkor ismétlőként is meg kell venned azt (magyar nyelven),és a gyakorlókönyvet, melyek együttes ára 12.000 Ft.

 • Bármi kérdéssel, kéréssel, extra igénnyel keress nyugodtan!

  Tel: 06 20/628 77 00 

Az egyszerűség kedvéért kérlek, töltsd ki az űrlapot, hogy lássam, miben tudok segíteni: 

Az érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed. 

  Milyen nálam egy tanfolyam?

  • Egyszerre felszabadult és tömény. Ezekről a tanfolyamokról, különösen a Touch for Health 1-ről egy dolgot biztosan nem mondtak: hogy kevés az anyag.
  • Hatalmas mennyiségű tudást fogok átadni, a lehető legemészthetőbb formában. Van helye a jókedvnek, a humornak, a kérdéseknek, de végig szükség lesz a teljes figyelmedre.
  • Mindent megteszek, hogy segítsem a tanulást: gyakorlunk, megmutatom, elmagyarázom, Powerpoint prezentációt vetítek, hogy a létező minden csatornán át közvetítsem azt, amit át kell adnom. 

Mitől különleges nálam?

 • A kineziológia szinte minden, Magyarországon elérhető ágában otthon vagyok. Így az átlagosnál jóval szélesebb rálátással rendelkezem az átadott anyag lényegéről. 
 • Oktatói jogosultságom Olaszországban szereztem meg, a világszerte szigoráról és mérhetetlen nagy szakértelméről ísmert Maurizio Piva-nál, a Touch for Health  első 4 szintjének olaszországi ismétlése után. Itt csak egy nagyon komoly vizsga után lehet valaki oktató, míg Magyarországon ehhez elég az oktatói tanfolyamon való aktív részvétel. 
 • Ahhoz, hogy tényleg tudd, amit átadok, semmi másra nem lesz szükség, mint a figyelmedre és az érdeklődésedre, lelkes aktivitásoddal fűszerezve. Ne feledd: a kineziológia tudományos alapelvekre épülő gyakorlati szakma

A Touch for Health világa

 • A Touch for Health Magyarországon is elérhető programjait az ausztrál székhelyű nemzetközi szervezet, az IKC (International Kinesiology College) felügyeli. Ez a szervezet fogja össze az oktatást és az oktatók munkáját koordináló nemzeti felelősöket, az ún. fakultásokat.
 • A Touch for Health alapmodulja 4 különálló szintből áll. Én jelenleg ezt a négy szintet oktatom.
 • Minden tanfolyami szint 2 napos. A tanfolyam mindkét napján részt kell venni az oklevél megszerzéséhez.
 • A tanfolyamok elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz.
 • Rendszeresen rendelkezésre állnak Magyarországon is instruktori képzések, és külföldi oktatók magas szintű képzései is. Örömmel tölt el, ha a kineziológia neked is azokat az eredményeket hozza majd, amit emberek ezreinek világszerte.

Magyarország vezető fakultása jelenleg Dr. Wayne Topping.

Dr. Wayne Topping-gal
Dr. Wayne Topping-gal

A 4 szint elvégzése után hivatalos természetgyógyász kineziológus szakvizsga tehető, mely esetben egészségügyi tevékenység keretében működhetsz. Választhatsz más működési formát is, ezeket a lehetőségeket a tanfolyamokon beszéljük meg. 

Gyakorlati tudnivalók

Hogyan készülj, mit hozz magaddal?

- puha, kényelmes öltözet (rengeteg izomteszthez, szoknya kizárt :))

- füzetet és tollat a jegyzeteléshez

- A lépcsőházban sok az idős ember, figyeljünk, hogy közlekedésünkkel ne zavarjuk a nyugalmukat.

- Ha esetleg a szomszédos szobában kezelés folyik majd, mindenki figyeljen arra, hogy a kezeléseket ne zavarja hangoskodással, telefonálással

- A helyet nekünk kell rendben tartani, ha használnál konyhai eszközt, mosd el, pakold el magad után.

Kávé és ebédszünetek:

- délelőtt és délután 1-1 kávészünet, és egy 1 órás ebédszünet

- Kávé szünetekben lesz közös nasi, kávé, tea.

- Ebédet hozhatsz, van mikró és hűtő is.

- Rendelhetünk közösen, ha reggel egyeztetünk.

- Közeli étkezési lehetőségek is vannak.

Helyszín: 

Max. 4 fő esetén 1124 Budapest, Thomán István utca 8. fszt. 5. 

4-nél több résztvevő esetén másik budai helyszín