Touch for Health kineziológia tanfolyamok - árak és jelentkezés:

Touch for Health 1. tanfolyam - 38.000 Ft / 2 napos tanfolyam (melyből 12.000 Ft jelentkezéskor fizetendő) + 12.000 Ft a jegyzet - összesen 50.000 Ft (A jegyzet mind a 4 tanfolyam anyagát tartalmazza, tehát a további szinteken már nem kell jegyzetet venni). Az ár tartalmazza továbbá az IKC által kibocsátott nemzetközileg elfogadott oklevél kiállítását is. 

E jelentkezés előfeltétele: érettségi. Semmilyen más előképzettség nem szükséges.

Touch for Health 2-3-4. tanfolyam- 38.000 Ft./ 2 napos tanfolyam ((melyből 12.000 Ft jelentkezéskor fizetendő) . Az ár tartalmazza az IKC által kibocsátott nemzetközileg elfogadott oklevél kiállítását is.

Ismétlőknek 50% kedvezmény jár a tanfolyam árából.

Jelentkezéshez:

 • Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot.
 • A kapott díjbekérő alapján fizesd be átutalással vagy bankkártyával a 12.000 Ft regisztrációs díjat, ami a tanfolyam árának része. A jelentkezés minden szintre és minden tanfolyamra 12.000,- Ft befizetésével válik érvényesé. Ezt a befizetése utáni 14 napig történő elállás esetén, ha a tanfolyamig még több, mint 30 nap van, visszautalom. Ezután történő lemondás esetén, vagy ha a tanfolyamig kevesebb, mint 30 nap van hátra, a regisztrációs díj semmilyen körülmények között nem jár vissza. 
 • A hátralék a tanfolyam előtt 30 nappal esedékes. A tanfolyami díj regisztrációs díjjal csökkentett része egyéni egyeztetés alapján, egyes esetekben, méltányosságból a legközelebb következő azonos tanfolyamra áttehető.
 • A tanfolyamok díját csak átutalással lehet fizetni. 
 • Jelentkezési határidő: 1-es szintű tanfolyam esetén legkésőbb a tanfolyamot megelőző 1 hét, a többi szint esetén bármikor, a jelentkezést a férőhelyek és a kapcsolódó ügyintézés kivitelezésének függvényében tudom fogadni. 

A tanfolyamok a megjelölt napokon általában 9-17 (néha 18!) óráig tartanak. Az oklevelet csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel. 

Ha nem jön össze a minimális létszám, a regisztrációs díjat kérésedre visszautalom, vagy egy későbbi időpontra átteszem.

ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozatAz érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed. 

Bármi kérdéssel, kéréssel keress nyugodtan!

Tel: 06 20/628 77 00 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001506  

1. Az új helyzet új rugalmasságot kíván, így aki egy tanfolyamra betegség vagy karantén miatt nem tud eljönni, az általa befizetett teljes összeget, levonások nélkül, egy következő tanfolyamra átvezetem, amit egy éven belül, maximum két időpontból választva, további díjak megfizetése nélkül pótolhat.

2. A mindenkori szabályozások szigorodása miatt esetlegesen elmaradó tanfolyam díját, ha a résztvevő az egyeztetéskor így jelzi, teljes összegben visszautalom. Jelzés hiányában a befizetett díj automatikusan egy következő időpontban megtartott tanfolyamra kerül át, az 1-es pontban meghatározott feltételek érvényesülése mellett - ez esetben az 1 éves intervallum a szigorítások feloldásától kezdődik.

3. A tanfolyam minden más (szubjektív) okból történő lemondására a fenti általános lemondási feltételek vonatkoznak!

  Milyen nálam egy tanfolyam?

  • Egyszerre felszabadult és tömény. Ezekről a tanfolyamokról, különösen a Touch for Health 1-ről egy dolgot biztosan nem mondtak: hogy kevés az anyag. Nálam kifejezetten jellemző a nagyfokú precizitás, így annak érdemes hozzám jönni, aki szeret mélyen dolgozni. 
  • Hatalmas mennyiségű tudást fogok átadni, a lehető legemészthetőbb formában. Van helye a jókedvnek, a humornak, a kérdéseknek, de végig szükség lesz a teljes figyelmedre.
  • Mindent megteszek, hogy segítsem a tanulást: gyakorlunk, megmutatom, elmagyarázom, 
  • Powerpoint prezentációt vetítek, hogy a létező minden csatornán át közvetítsem azt, amit át kell adnom. 
  • Anatómiai csontvázon mutatom be az izmok és a korrekciós pontok elhelyezkedését. 
  • Kiegészítő információkat adok át nyomtatott formában.
  • Zárt támogató Facebook csoportban segítem a további fejlődésed.
  • Folyamatosan képzem magam, mind Touch for Health, mind kineziológia vonalon, hogy a legjobbat kapd.

Mitől különleges nálam?

 • A kineziológia szinte minden, Magyarországon elérhető ágában otthon vagyok. Így az átlagosnál jóval szélesebb rálátással rendelkezem az átadott anyag lényegéről. 
 • Oktatói jogosultságom Olaszországban szereztem meg, a világszerte szigoráról és mérhetetlen nagy szakértelméről ísmert Maurizio Piva-nál, a Touch for Health  első 4 szintjének olaszországi ismétlése után. Itt csak egy nagyon komoly vizsga után lehet valaki oktató.
 • Ahhoz, hogy tényleg tudd, amit átadok, semmi másra nem lesz szükség, mint a figyelmedre és az érdeklődésedre, lelkes aktivitásoddal fűszerezve. Ne feledd: a kineziológia tudományos alapelvekre épülő gyakorlati szakma

A Touch for Health világa

 • A Touch for Health Magyarországon is elérhető programjait az ausztrál székhelyű nemzetközi szervezet, az IKC (International Kinesiology College) felügyeli. Ez a szervezet fogja össze az oktatást és az oktatók munkáját koordináló nemzeti felelősöket, az ún. fakultásokat.
 • A Touch for Health alapmodulja 4 különálló szintből áll. Én jelenleg ezt a négy szintet oktatom.
 • Minden tanfolyami szint 2 napos. A tanfolyam mindkét napján részt kell venni az oklevél megszerzéséhez.
 • A tanfolyamok elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz.
 • Rendszeresen rendelkezésre állnak Magyarországon is instruktori képzések, és külföldi oktatók magas szintű képzései is. Örömmel tölt el, ha a kineziológia neked is azokat az eredményeket hozza majd, amit emberek ezreinek világszerte.

Magyarország vezető fakultása jelenleg Dr. Wayne Topping.

Dr. Wayne Topping-gal
Dr. Wayne Topping-gal

A 4 szint elvégzése után hivatalos természetgyógyász kineziológus szakvizsga tehető, mely esetben egészségügyi tevékenység keretében működhetsz. Választhatsz más működési formát is, ezeket a lehetőségeket a tanfolyamokon beszéljük meg. 

Gyakorlati tudnivalók

Hogyan készülj, mit hozz magaddal?

- puha, kényelmes öltözet (rengeteg izomteszthez, szoknya kizárt :))

- füzetet és tollat a jegyzeteléshez

- A helyet nekünk kell rendben tartani, ha használnál konyhai eszközt, mosd el, pakold el magad után.

Kávé és ebédszünetek:

- délelőtt és délután 1-1 kávészünet, és egy 1 órás ebédszünet

- Kávé szünetekben lesz közös nasi, kávé, tea.

- Ebédet hozhatsz, van mikró és hűtő is.

- Rendelhetünk közösen, ha reggel egyeztetünk.

- Közeli étkezési lehetőségek is vannak.

Helyszín: 

Max. 4 fő esetén 1124 Budapest, Thomán István utca 8. fszt. 5. 

4-nél több résztvevő esetén másik budai helyszín