Touch for Health kineziológia tanfolyamok - árak és jelentkezés:

Touch for Health 1. tanfolyam - 38.000 Ft / 2 napos tanfolyam (melyből 13.000 Ft jelentkezéskor fizetendő) + 13.000 Ft a jegyzet - összesen 51.000 Ft 

(A jegyzet mind a 4 tanfolyam anyagát tartalmazza, tehát a további szinteken már nem kell jegyzetet venni). Az ár tartalmazza továbbá az IKC által kibocsátott nemzetközileg elfogadott oklevél kiállítását is. 

E jelentkezés előfeltétele: érettségi. Semmilyen más előképzettség nem szükséges.

Touch for Health 2-3-4. tanfolyam- 38.000 Ft./ 2 napos tanfolyam ((melyből 13.000 Ft jelentkezéskor fizetendő) . Az ár tartalmazza az IKC által kibocsátott nemzetközileg elfogadott oklevél kiállítását is.

Ismétlőknek 50% kedvezmény jár a tanfolyam árából. Az elvégzett tanfolyam okleveléről képet kérek! 

A tanfolyamok létszáma maximum 8-9 fő. A létszám feltöltése a jelentkezés és a regisztrációs díj sorrendjében történik. Ismétlők a résztvevők számának függvényében tudnak részt venni a tanfolyamon. Saját tanítványaim a tanfolyami létszám sorrendjénél előnyt élveznek!

A regisztráció az első, a részvétel a második részlet befizetésével érvényesül.

A képzés 4 fő jelentkezésével valósul meg. 

Jelentkezéshez:

Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot.

 • A kapott díjbekérő alapján fizesd be átutalással vagy bankkártyával a 13.000 Ft regisztrációs díjat, ami a tanfolyam árának része. A jelentkezés minden szintre és minden tanfolyamra 13.000,- Ft befizetésével válik érvényesé. 
 • A fennmaradó összeg a tanfolyam előtt 30 nappal esedékes. A tanfolyamok díját csak átutalással lehet fizetni. 
 • Jelentkezési határidő: 1-es szintű tanfolyam esetén legkésőbb a tanfolyamot megelőző 1-2 hét, a többi szint esetén bármikor, a jelentkezést a férőhelyek és a kapcsolódó ügyintézés kivitelezésének függvényében tudom fogadni. 

Lemondási feltételek:

 • Ha a lemondás több, mint 30 nappal a tanfolyam előtt történik, a befizetett összeget a következő azonos tanfolyamra egy éven belül egy alkalommal átvezetem.
 • Ha a tanfolyamig kevesebb, mint 30 nap van hátra, a kötbér a teljes tanfolyami díj 50%-a, illetve ha a lemondás a tanfolyam előtt 14 napon belül történik, a teljes tanfolyami díj 100%-a. A tanfolyami díj regisztrációs díjjal csökkentett része egyéni egyeztetés alapján, egyes esetekben, méltányosságból a legközelebb következő azonos tanfolyamra áttehető.
 • A befizetett előleg átruházható, visszaigénylésére azonban nincs lehetőség. 

A tanfolyamok a megjelölt napokon általában 9-17 (néha 18!) óráig tartanak. Az oklevelet csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel. 

Ha nem jön össze a minimális létszám, a regisztrációs díjat kérésedre visszautalom, vagy egy későbbi időpontra átteszem.

ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozatAz érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed. 

Bármi kérdéssel, kéréssel keress nyugodtan!

Tel: 06 20/628 77 00 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001506  

  Milyen nálam egy tanfolyam?

  • Egyszerre felszabadult és tömény. Ezekről a tanfolyamokról, különösen a Touch for Health 1-ről egy dolgot biztosan nem mondtak: hogy kevés az anyag. Nálam kifejezetten jellemző a nagyfokú precizitás, így annak érdemes hozzám jönni, aki szeret mélyen dolgozni. 
  • Hatalmas mennyiségű tudást fogok átadni, a lehető legemészthetőbb formában. Van helye a jókedvnek, a humornak, a kérdéseknek, de végig szükség lesz a teljes figyelmedre.
  • Mindent megteszek, hogy segítsem a tanulást: gyakorlunk, megmutatom, elmagyarázom, 
  • Powerpoint prezentációt vetítek, hogy a létező minden csatornán át közvetítsem azt, amit át kell adnom. 
  • Anatómiai csontvázon mutatom be az izmok és a korrekciós pontok elhelyezkedését. 
  • Kiegészítő információkat adok át nyomtatott formában.
  • Zárt támogató Facebook csoportban segítem a további fejlődésed.
  • Folyamatosan képzem magam, mind Touch for Health, mind kineziológia vonalon, hogy a legjobbat kapd.

Mitől különleges nálam?

 • A kineziológia szinte minden, Magyarországon elérhető ágában otthon vagyok. Így az átlagosnál jóval szélesebb rálátással rendelkezem az átadott anyag lényegéről. 
 • Oktatói jogosultságom Olaszországban szereztem meg, a világszerte szigoráról és mérhetetlen nagy szakértelméről ísmert Maurizio Piva-nál, a Touch for Health  első 4 szintjének olaszországi ismétlése után. Itt csak egy nagyon komoly vizsga után lehet valaki oktató.
 • Ahhoz, hogy tényleg tudd, amit átadok, semmi másra nem lesz szükség, mint a figyelmedre és az érdeklődésedre, lelkes aktivitásoddal fűszerezve. Ne feledd: a kineziológia tudományos alapelvekre épülő gyakorlati szakma

A Touch for Health világa

 • A Touch for Health Magyarországon is elérhető programjait az ausztrál székhelyű nemzetközi szervezet, az IKC (International Kinesiology College) felügyeli. Ez a szervezet fogja össze az oktatást és az oktatók munkáját koordináló nemzeti felelősöket, az ún. fakultásokat.
 • A Touch for Health alapmodulja 4 különálló szintből áll. Én jelenleg ezt a négy szintet oktatom.
 • Minden tanfolyami szint 2 napos. A tanfolyam mindkét napján részt kell venni az oklevél megszerzéséhez.
 • A tanfolyamok elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz.
 • Rendszeresen rendelkezésre állnak Magyarországon is instruktori képzések, és külföldi oktatók magas szintű képzései is. Örömmel tölt el, ha a kineziológia neked is azokat az eredményeket hozza majd, amit emberek ezreinek világszerte.

Magyarország vezető fakultása jelenleg Dr. Wayne Topping.

Dr. Wayne Topping-gal
Dr. Wayne Topping-gal

A 4 szint elvégzése után hivatalos természetgyógyász kineziológus szakvizsga tehető, mely esetben egészségügyi tevékenység keretében működhetsz. Választhatsz más működési formát is, ezeket a lehetőségeket a tanfolyamokon beszéljük meg. 

Gyakorlati tudnivalók

Hogyan készülj, mit hozz magaddal?

- puha, kényelmes öltözet (rengeteg izomteszthez, szoknya kizárt :))

- füzetet és tollat a jegyzeteléshez

- A helyet nekünk kell rendben tartani, ha használnál konyhai eszközt, mosd el, pakold el magad után.

Kávé és ebédszünetek:

- délelőtt és délután 1-1 kávészünet, és egy 1 órás ebédszünet

- Kávé szünetekben lesz közös nasi, kávé, tea.

- Ebédet hozhatsz, van mikró és hűtő is.

- Rendelhetünk közösen, ha reggel egyeztetünk.

- Közeli étkezési lehetőségek is vannak.

Helyszín: 

1124 Budapest, Thomán István utca 8.