Milyen nálam egy tanfolyam?

  • Egyszerre felszabadult és tömény. Ezekről a tanfolyamokról, különösen a Touch for Health 1-ről egy dolgot biztosan nem mondtak: hogy kevés az anyag.
  • Hatalmas mennyiségű tudást fogok átadni, a lehető legemészthetőbb formában. Van helye a jókedvnek, a humornak, a kérdéseknek, de végig szükség lesz a teljes figyelmedre.
  • Mindent megteszek, hogy segítsem a tanulást: gyakorlunk, megmutatom, elmagyarázom, Powerpoint prezentációt vetítek, hogy a létező minden csatornán át közvetítsem azt, amit át kell adnom. 

A jelentkezés feltételei:

A jelentkezés feltétele az írásban leadott jelentkezés (űrlapon vagy e-mailben), és a jelentkezési díj (12.000Ft) megadott határidőre, átutalással történő teljesítése.

Bankszámlaszámom: 12010501-00462220-00100001 Raiffeisen Bank, Pisták Dóra

A jelentkezési díj a részvételi díj részét képezi, de a tanfolyam kezdete előtti 30 napon belüli lemondás esetén nem kerül visszatérítésre.

Amennyiben a tanfolyam az oktató lemondása miatt nem valósul meg, a befizetések teljes összege visszajár, vagy más tanfolyamra átvihető. 

Mitől különleges nálam?

 • A kineziológia szinte minden, Magyarországon elérhető ágában otthon vagyok. Így az átlagosnál jóval szélesebb rálátással rendelkezem az átadott anyag lényegéről. 
 • Oktatói jogosultságom Olaszországban szereztem meg, a világszerte szigoráról és mérhetetlen nagy szakértelméről ísmert Maurizio Piva-nál, a Touch for Health  első 4 szintjének olaszországi ismétlése után. Itt csak egy nagyon komoly vizsga után lehet valaki oktató, míg Magyarországon ehhez elég az oktatói tanfolyamon való aktív részvétel. 
 • Jelenleg kiscsoportos képzéseket folytatok, hogy mindenkire jobban tudjak figyelni. Ezért a képzések a kezelőhelyiségemben vannak. Így látni fogod, milyen egy igazi kineziológiai rendelő, milyen segédanyagok vannak, miket használunk, böngészheted a könyveim, jegyzeteim :)
 • Ahhoz, hogy tényleg tudd, amit átadok, semmi másra nem lesz szükség, mint a figyelmedre és az érdeklődésedre, lelkes aktivitásoddal fűszerezve. Ne feledd: a kineziológia tudományos alapelvekre épülő gyakorlati szakma
 • A tanfolyamok 2 naposak, de igény szerint lehetőség van 4, egymás utáni délelőttre is ütemezni. Keress, érdeklődj bátran, ha erre volna szükséged!

Tanfolyami díjak

 • 38.000 Ft / 2 napos tanfolyam (ismétlőknek 19.000 Ft), A tanfolyamok bármely, licensszel rendelkező oktatónál ismételhetők. 
 • + 12.000 Ft a jegyzet + gyakorlókönyv (ezt fedezi a jelentkezési díj) - megvásárlásuk a tanfolyamon történő részvétel feltétele (a jegyzet mind a 4 szint anyagát tartalmazza, részeire szét nem bontható, egyszeri befektetés - a további tanfolyamokhoz nem kell új jegyzetet vásárolni).

Ismétlőknek:

Ha nem Tony Lilley kék, színes könyvéből tanultál, akkor ismétlőként is meg kell venned azt (magyar nyelven),és a gyakorlókönyvet, melyek együttes ára 12.000 Ft (ezt a jelentkezési díj fedezi)

 • Bármi kérdéssel, kéréssel, extra igénnyel keress nyugodtan!

  Tel: 06 20/628 77 00 

Az egyszerűség kedvéért kérlek, töltsd ki az űrlapot, hogy lássam, miben tudok segíteni: 

Az érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed. 

A Touch for Health világa

 • A Touch for Health Magyarországon is elérhető programjait az ausztrál székhelyű nemzetközi szervezet, az IKC (International Kinesiology College) felügyeli. Ez a szervezet fogja össze az oktatást és az oktatók munkáját koordináló nemzeti felelősöket, az ún. fakultásokat.
 • A Touch for Health alapmodulja 4 különálló szintből áll. Én jelenleg ezt a négy szintet oktatom.
 • Minden tanfolyami szint 2 napos. A tanfolyam mindkét napján részt kell venni az oklevél megszerzéséhez.
 • A tanfolyamok elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz.
 • Rendszeresen rendelkezésre állnak Magyarországon is instruktori képzések, és külföldi oktatók magas szintű képzései is. Örömmel tölt el, ha a kineziológia neked is azokat az eredményeket hozza majd, amit emberek ezreinek világszerte.

Magyarország vezető fakultása jelenleg Dr. Wayne Topping.

Dr. Wayne Topping-gal
Dr. Wayne Topping-gal

A 4 szint elvégzése után hivatalos természetgyógyász kineziológus szakvizsga tehető, mely esetben egészségügyi tevékenység keretében működhetsz. Választhatsz más működési formát is, ezeket a lehetőségeket a tanfolyamokon beszéljük meg. 

Gyakorlati tudnivalók

Hogyan készülj, mit hozz magaddal?

- puha, kényelmes öltözet (rengeteg izomteszthez, szoknya kizárt :))

- füzetet és tollat a jegyzeteléshez

- Wifi van

- A lépcsőházban sok az idős ember, figyeljünk, hogy közlekedésünkkel ne zavarjuk a nyugalmukat.

- Ha esetleg a szomszédos szobában kezelés folyik majd, mindenki figyeljen arra, hogy a kezeléseket ne zavarja hangoskodással, telefonálással

- A helyet nekünk kell rendben tartani, ha használnál konyhai eszközt, mosd el, pakold el magad után.

Kávé és ebédszünetek:

- délelőtt és délután 1-1 kávészünet, és egy 1 órás ebédszünet

- Kávé szünetekben lesz közös nasi, kávé, tea.

- Ebédet hozhatsz, van mikró és hűtő is.

- Rendelhetünk közösen, ha reggel egyeztetünk.

Közeli lehetőségek:

- 5 perc sétára Tesco expressz

- Tesco-nál pékség, sült kolbász

- Figyeljetek, hogy időben érkezzetek vissza a kezdéshez.

Helyszín: Thomán István utca 8. fszt. 5, 5-ös csengő. 

Parkolás:

- Ingyenes a ház előtt és a ház mellett is.

Buszok: 110, 112 (Bosnyák tértől végig jön Keleti - Blaha - Astoria - Ferenciek tere - Bah csomópont útvonalon, Sólyom utcai megálló, vagy 102-es busz a Széll Kálmán térről, ami megáll a Tesco-nál (végállomás), onnan fel lehet sétálni a Thomán István utcába.