Gyakran ismételt kérdések

Van különség a Touch for Health és a kineziológia között?

Nincs. A Touch for Health az egyik olyan kineziológiai ág, amit már kezdő szinttől is meg lehet tanulni. Mivel minden más kineziológiai ág az itt elsajátított tudásra épül, használva, és gyakran ismertnek tekintve azt, azt szoktuk javasolni, hogy kineziológiai tanulmányait kezdje mindenki a Touch for Health-el. 

A kezdőknek is elérhető kineziológiai ágakról itt olvashatsz bővebben >>

Ha fejlődni akarok, újra el kell kezdenem kezdő szintről egy másik kineziológiai ág tanulását?

Szerencsére nem. Az első három alapszint után tovább tudsz jönni a Metafórák tanfolyamra, négy szint után pedig a Luó unió és a  Class Workbook tanfolyamokra, a tanultak elmélyítéséért, és magas szintű begyakorlásáért.

Érdemes több kineziológiai ágat megtanulni?

Mindenképpen. Ám minden kineziológiai ág fókusza máshol van. Ezért érdemes legalább egyet magas szinten elsajátítani, ahelyett, hogy többet tanuljunk, de egyikkel se tudjunk komoly szakmai színvonalon dolgozni. Nálam lehetőséged van valóban magas szintű Touch for Health alapú kineziológiai munkát elsajátítani. 

Mi is kapunk oldásokat a tanfolyamokon?

Igen, mindenki. Van, aki úgy érkezik, hogy ismeri a kineziológiát, Van, aki itt tapasztalja meg először a hatásait. Már az első szinttől egymáson dolgoznak a résztvevők, és egyre mélyebben, egyre érezhetőbben tapasztalják meg a változásokat.