Brain Gym

Gál-Kiss Orsolya Brain Gym instruktor

Kineziologia tanfolyamok

Jászai Mari téri hajóállomás

+36 70 600 8946

info(kukac)branigym-torna.hu

Gál-Kiss Orsolya

kineziológus, Brain Gym instuktor

További használt módszerek: EDU-K, One Brain Three in One, Touch for Health , Agyformatálás

Kineziológus vagyok, kb. 6 éve kezdtem el foglalkozni ezzel a természetgyógyászati ággal, mely megfigyeléssel és izomteszteléssel dolgozik, hogy kiderítse a probléma, elakadás vagy diszfunkció okát. Már az első alkalommal tudtam megtaláltam a helyem és azóta is szenvedélyesen tanulok és dolgozom.

Fontosnak tartom elmondani, hogy licence engedéllyel rendelkező Brain Gym oktató vagyok.

Főleg gyerekekkel dolgozom, nekik segítek, hogy a képességeiket használva, kiteljesítve, elérhetővé téve éljenek, tegyék a dolgukat és jól érezzék magukat a bőrükben. Teljes aggyal tanulás könnyed érzését szeretném lehetővé tenni számukra. Lehet ez egy egyéni közös munka, de lehet kis csoportos torna. Akár képességfejlesztő vagy stresszoldó foglalkozás. De szíves látom a felnőtteket is, akik szabadulni szeretnének a stressztől és újra egyensúlyban szeretnének lenni.

Hogy mikor melyik módszerrel vagy módszerekkel dolgozom azt a téma, probléma jellege határozza meg mindig. És kiválasztása is izomteszteléssel történik az egyéni munkák esetében. Azt is a test határozza meg, hogy milyen ütemben dolgozunk és mennyi időnként találkozunk.

Brain Gym 101 tanfolyam: a 4 napos tanfolyamot azoknak ajánlom, akik a kineziológia képességfejlesztő ágával szeretnének megismerkedni és egy teljes kész rendszert megismerni és alkalmazni tudni. A rendszer jól illeszthető pedagógiai, fejlesztő és logopédiai munkába is, főleg azok számára, akik egyénileg vagy kis csoportokban dolgoznak gyerekekkel és ez lehetővé teszi az izomtesztelést.

Általam használt módszerek:

One Brain Three in One Concept

Touch for Health

EDU-K avagy Edukineziológia (Brain Gym

Optimális Agyi Szerveződés /OBO,

EDU-K In depth vagyis Edukineziológia mélyebben),

Agyformatálás,

Kulcsár féle Komplex mozgásterápia,

Metamorf masszázs technika.

Szeretettel várlak!