Kineziológiai munka az érzelmekkel

Ha téged elsősorban a kineziológia érzelmi vonatkozásai érdekelnek, ezt a képzési utat érdemes választanod.

Az érzelem fókuszú képzési út az elmélyített érzelmi munkában teljesedik ki. Abban fog segítséget nyújtani, hogy a problémákat a lehető legmélyebb és legrészletesebb érzelmi munkával közelítsd meg, miközben a kineziológiai kiegyensúlyozó technikák támogatják az érzelmi munka által felszínre hozott feszültségek oldódását és harmonizálását.

Sokan választják, akik már dolgoznak érzelmi technikákkal (coach, pszichológus, tréner, mediátor), de azt tapasztalják, hogy a megértés és a tudatosítás nem mindig vezet eredményre, mert hiányzik a megfelelő irányba aktivált energia és képesség az új célok végrehajtására. 

Első fázis, és az elsajátítható érzelmi technikák:

A Touch for Health-ben minden meridiánhoz izmok tartoznak. Az izmokon keresztül tesztelhetők a meridiánok és a hozzájuk kapcsolódó érzelmi állapotok is. Ha a test energiaáramlása rendben van, az érzelmi egyensúly is stabil. Az első két szinten a szakmai alapismereteket tanulod meg, a további két szinten pedig egyre mélyebb érzelmi technikákat és kiegyensúlyozó módszereket kapsz. 

Touch for Health 4 után kineziológus szakvizsga tehető. 

Miután technikailag készen állsz arra, hogy "éles" munkába kezdj, következik a

Második fázis:

Ezen a három, tetszőleges sorrendben végezhető tanfolyamon teljes érzelmi stresszoldó üléseket csinálsz végig a partnereddel, rendszerben megismerve és begyakorolva a Touch for Health 4 alaptanfolyamán elsajátítottakat. Belevágunk az egyre mélyebb érzelmi tudatosító és oldó munkába. Ehhez kapunk még több eszközt és információt ezeken a tanfolyamokon. 

Ezután, vagy ezzel párhuzamosan, készen állsz arra, hogy igényed és érdeklődésed szerint bővítsd tudásod:

Szakmai látókör szélesítés:

  • Brain Gym 101 (képességfejlesztő képzési út) - A Brain Gym tanfolyamon az egyensúly helyreállításához a stresszt beazonosító eljárások, és az azt oldó mozgásos gyakorlatok segítenek a harmonikus működésben. Kiváló kiegészítője az érzelmi munkának, segíti helyreállítani a stresszmentes teljesítményt, még a komoly kihívást jelentő helyzetekben is.
  • Luo-Unió: Luo pontok és érzelmi vonatkozásai, mindezek hatása a fizikai egyensúlyra és a fájdalomra.