Érzelmi oldal

Kapcsolataink, kommunikációnk és személyes jóllétünk javítása a Touch for Health technikáival - 2 nap, (18 óra)

Időpontok: 2022-ben

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 38.000 Ft (ismétlőknek 50% kedvezmény)
Előfeltétel: Touch for Health 4.
 • Részletes, lépésről lépésre haladó oldásmenet
 • lehetséges célmegfogalmazások
 • egy-egy érzelmi téma jelenbeli és múltbéli oldása
 • részletes felmérő lista és szempontrendszer
 • a témánk korrigálása a Touch for Health módszereivel

Beazonosítjuk, mely területnek van számodra prioritása az alábbi témák közül:

 • kommunikáció, önkifejezés
 • bizalom
 • vonzalom (kimutatása és annak fogadása)
 • társas kapcsolatok
 • függetlenség
 • munkahely (keresés, munka, kollégák)
 • tanulás

Majd azon belül megkeressük a stresszt okozó helyzeteket, a folyamatba bevonjuk a testtudatosságot, bizonyos meridiánokat illetve az agyintegráció állapotát. Nem marad ki természetesen az átfogó energetikai kiegyensúlyozás sem, és az eljárás része a jelenbeli, múltbéli és jövőbeni érzelmi stresszoldás, a színbalanszban alkalmazott színek hatásának részletesebb magyarázata, illetve a folyamat energetikai lezárása. És még sokan mások....

MINDEN technika lépésről lépésre le van írva a jegyzetben, és minden technikát lépésről lépésre be is mutatok. Egyszerre fogsz itt újat tanulni, ismételni, összegezni, értelmezni, rendszerezni, és egy nagyon komoly oldást kapni a saját aktuális témádra. 

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 18 óráig.

Ár: 38.000 Ft / 2 nap (plusz jegyzet)

Résztvevők mondták:

(Olaszországi tanfolyamok után)

"Ez a hétvége a Workbook 2-vel nagyon szép és intenzív személyes élmény volt, a Workbook 1-hez hasonlóan nagyon hasznos is. Az, hogy ilyen oldásmenettel dolgozhatunk a gyakorlati munkánk kezdeténél alapvető fontosságú, olyan, mintha folyamatos támogatást kapnánk a módszerrel megtett első lépéseinknél.  Ez alkalommal a kiegyensúlyozás nagyon mélyen megérintett. Napi rutinomban mindig tudatosan megvizsgálom, milyen érzelmi terhet kell még integrálnom. És minden nap újat találok! Úr Isten! De ez alkalommal tényleg ledöbbentett, mennyi minden tud felszínre törni egyidőben, egyetlen ülés alatt. A Workbook tanfolyamok,és a TFH általánosságban, tényleg segítik a tudatosulást, mintha térképet adnának; valahol elindulsz, és a "sejtintelligencia" vezetésével eljutsz ahhoz a végcélhoz, ahol az elme, a test és a lélek egységbe kerül, és igazán rátalálsz Önmagadra. Befejezésül egyre lelkesebb és lelkesebb vagyok, mert már az előző tanfolyamtól kezdve mély változásokat tapasztalok magamon."

"Nagyon tetszenek ezek a tanfolyamok, különleges eszközt adnak a kezembe! A tegnapi partnerem este köszönő üzenetet küldött, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hatással volt rá a munka!"

"Nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Szeretem nézni, ahogy az oktató dolgozik, ahogy egy önkéntesen bemutatja a folyamatot, lépésről lépésre, teljesen jól követhetően. Már az elején, az információs ív kitöltésénél egy lehetséges cél felé irányítjuk a figyelmet, miközben a partnerünk anamnézisét felvesszük. Az oldásmenet támogatja a kommunikációt, fokozza a partner jóllétét, majd elvezet a kiegyensúlyozó technikákhoz. Azon kívül, hogy világossá válik az érzelmi működés, szinte azonnali fizikai javulást is hoz. Köszönöm! Ne felejtsünk el jegyzetelni! Akkor se, ha úgy érezzük, több már nem fér be a fejünkbe. Kitartás!"

"Megnyugtató végre megérteni, mennyire meghatározhatják a jelenbeli és múltbéli érzéseink a gondolatainkat, melyek alapján a jövőbeli döntéseinket hozzuk. Ez a protokoll lehetőséget ad a kavargó gondolatok közti elmerülésre, hogy megtanuljuk egyfajta érzékenységgel meghallgatni és szívből megérezni magunkat. Egy aprólékosan kidolgozott tudáshalmaz, mely segítségével darabonként rakjuk ki az Élet-nek hívott puzzle-t. A szerző mesteri aprólékosságának köszönhetően a Workbook 2 mindenki számára segít megérteni és elmélyíteni az érzelmekhez kapcsolódó gondolatok dinamikáját."

"Az egész eljárást nagyon hasznosnak találtam. A bevezető felmérés sokat segít feltárni a helyzetet, és megtanulni, hogy közelítsünk meg egy témát, milyen technikát érdemes használni, hogy az alkalmazott módszer személyre szabott legyen. Megtanít segíteni abban, hogy a kliens valóban a saját érzéseire koncentráljon, arra, ami számára tényleg fontos. Az összes technika borzasztóan hasznos, mert idővonalban dolgozunk, múltbéli eseményeken, jelenbeli érzéseken, jövőbeli szándékokon és célokon, megtisztítanak, hogy helyet adjanak az újnak. Nagyon hatékony technikák, kliensként megtapasztalva őket, segítettek megérezni, mennyire fontosak és hasznosak. A fizikai változások azonnaliak, az érzelmiek mély fejlődés lehetőségét hordozzák magukban. A kitölthető oldásmenet segít a végbemenő változások megfigyelésében, és hogy semmit se hagyjunk ki a folyamatból. Mivel minden lényeges lehet, semmit nem bíz a véletlenre."