Touch for Health Class Workbook tanfolyamok - 3x2 nap, (3x18 óra)

Időpontok: hamarosan...

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató

Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.

Ár: 38.000 Ft + jegyzet

Előfeltétel: Touch for Health 4. Az egyes tanfolyamok tetszőlegesen, külön is végezhetők!

Nézd meg a Touch for Health-et az Egészség Háromszöge szempontjából!

Ez a három, egyenként kétnapos tanfolyam a Touch for Health első négy szintjén megtanultakat gyúrja egybe. Minden tanfolyam az Egészség Háromszögének egy-egy oldalának témáit járja alaposan körbe, mindig teljes lényünk minden szintjét bevonva a folyamatba.

 A fókusz azon van, hogy a megtanult rengeteg technika alkalmazására gyakorlati útmutatót kapj, és így rendszerként tudd használni a tudásod, mindezt egy precízen követendő oldásmenettel. Hatalmas gyakorlási és elmélyítő lehetőség mindenkinek, aki szeretne értő TFH gyakorlatot szerezni.

  • Ha gyakorolnál, fejlődnél;
  • Ha te is érzed, hogy több van a Touch for Health-ben, mint hogy gyorsan megcsinálod a 4 szintet a vizsgához, aztán nem használod;
  • Ha úgy szeretnél jól segíteni, hogy a már meglévő tudásod mélyíted, és nem akarsz megint kezdő szinttől másba belevágni;
  • Ha szeretnéd magad Touch for Health-el is magas szinten dolgozn tudó kineziológus szakembernek érezni - ITT A HELYED!

Tudtad, hogy a tanultakat legtöbben azért nem használják, mert nincs lehetőségük megfelelő elmélyülésre?

  • Itt időt és lehetőséget kapsz arra, hogy gyakorolj, miközben minden egyes lépést bemutatok, mielőtt dolgozni kezdtek vele.
  • Nem csak gyakorolsz, hanem újat is tanulsz: a technikákat a témának megfelelő sorrendben és mélységben fogod használni.
  • Végig segítséget kapsz, nem fog semmi rosszul rögzülni - ami az önálló gyakorlásnál előfordulhat.
  • Végül, de nem utolsó sorban: te is megkapod a kiegyensúlyozást az adott témára!

A tanfolyamokon az IKC által hivatalosan elfogadott tanfolyami jegyzetből dolgozunk.

Ez a 3 tanfolyam TFH 4 után végezhető, egyenként 2-2 napos tanfolyamok, és 50-50 órányi TFH képzési órát érnek, amennyiben az őket elvégző a 16 tanfolyami órán túl eleget tesz az otthoni esettanulmányok elkészítésének, amiért további 34 órát kaphat, így lehetőség van összesen 150 órányi TFH képzést felmutatni. A képzés óraszáma beleszámít a Touch for Health konzulenssé illetve IKC Professzionális kineziológussá váláshoz szükséges kötelező óraszámba.

Ezek a tanfolyamok nem csak azért fontosak, mert gyakorolsz. Erejük abban rejlik, hogy megtanulod, mikor mit használj, hogyan mélyítsd el a munkád. Hogyan dolgozz "élesben" az ismert módszerekkel.