Touch for Health Class Workbook 1 - fizikai oldal - 2 nap

Időpont: 2022. szervezés alatt

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 41.000 Ft jegyzettel együtt 
Előfeltétel: Touch for Health 4. (nálam, vagy más, licensszel rendelkező Touch for Health oktatónál)

Az egyes Class Workbook tanfolyamok tetszőleges sorrendben, külön is végezhetők!

  • Teljes és részletes oldásmenet a testmozgás javítása, elősegítése, kellemessé tétele érdekében.
  • lehetséges célmegfogalmazások
  • a mozgás és testtartás megfigyelésének szempontjai
  • részletes felmérő lista és szempontrendszer
  • a témánk korrigálása a Touch for Health módszereivel

A Touch for Healht 4-es szinten már tanultunk a testtartás analízisről, amit ezen a tanfolyamon kibővítünk: több testtájat fogunk vizsgálni, még több izmot fogunk tesztelni. Majd beazonosítjuk, mely területnek van számodra prioritása az alábbi témák közül:

  • egy adott testrész, testtáj fájdalma, kellemetlensége, mozgási nehézsége
  • összetett mozgások
  • konkrét tevékenységhez kapcsolódó mozgások

Program: Mozgás-anamnézis. Testtartás analízis. Bevezető tesztek és előtesztek. Cél vagy objektív referencia meghatározása lista alapján, a mozgás javításához. Érzelem beazonosítása. Mozgástartomány, kellemetlenségek, kapcsolódó meridiánok és szervi energiák, problémás területek áramkör lokalizálása, keresztmozgások. Szem- és fülenergia a céllal kapcsolatban. A 14 meridián fiy-as-you-go balansza a célra. Akut állapotokat kiegyensúlyozó eljárás kiválasztása. Testtartás újraellenőrzése, és testtartás kiegyensúlyozás. A problémás területek lokális kiegyensúlyozása, meridián-izom-szerv kapcsolat figyelembevételével. További kiegyensúlyozások a cél és a szükségesség függvényében: járás teszt, meridián séta, izomkapcsolatok, testtartás stressz oldása, keresztmozgások. A védelmi energia technikája, és meridián masszázs. A cél, az érzelem és a bevezető tesztek ellenőrzése.

MINDEN technika lépésről lépésre le van írva a jegyzetben, és minden technikát lépésről lépésre be is mutatok. Egyszerre fogsz itt újat tanulni, ismételni, összegezni, értelmezni, rendszerezni, és egy nagyon komoly oldást kapni a saját aktuális témádra.

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 17 óráig.

Résztvevők mondták:

(Olaszországi tanfolyamok után)

"Nagyon tetszett, hogy a jegyzet lépésről lépésre végigvezet az egész folyamaton, így mindig tudom ellenőrizni magam, hogy jól csinálom-e, amit csinálok. Lenyűgöztek az elért eredmények, nagyon hasznosnak érzem, hogy a tanult technikákat még jobban elsajátíthatjuk, hogy megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a legjobbakat az egyes problémákhoz, és hogy hogyan lehet az egészet egységként használni. Kiváló módszer az emberek megsegítésére, a saját testtudatosság növelésére és korlátaink megismerésére."

"Nagyon elégedett vagyok a kurzussal, mert végre sikerült összerakni az eddig tanultakat, egyedülálló formában, rengeteg gyakorlati tanáccsal tarkítva. Segít átlátni a tanultakat, és megérezni a különbséget az egyes technikák között, hogy a kliens céljának legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani".

"Nagyon tetszett a tanfolyam, segített elmélyíteni, átismételni a technikákat. Ezzel a jegyzettel lehetetlen hibázni."

"A tanfolyam a tanult technikák átismétlése, olyan formában összeállítva, hogy akár több ülésen végigvivő célokat fogalmazhassunk meg, egy olyan vonalvezetést követve, melynek mentén több lehetőséget is megvizsgálhatunk. Természetesen a csoportos munka alapvető, szórakoztató és fontos."

"Nagyon hasznos tapasztalat volt, és a témám mélységében dolgozta meg. Összességében véve kifejezetten varázslatos volt felfedezni, hogy kell egy folyamatot végigvinni, és egységbe gyúrni az eddig tanultakat."

"Számomra nagyon fontos tanfolyam volt, újra átismételni a már régen nem használt technikákat. Fantasztikus, hogy egy jól követhető oldásmenetet kaptunk, nagyon jól van megcsinálva a jegyzet."