Brain Gym 101 tanfolyam - 2×2 nap (24 óra)

Időpont: 2022. június 12.-19.-26. és július 3.

Előadó: Gál Kiss Orsolya - Brain Gym instruktor

Helyszín: Budapest, Jászai Mari téri hajóállómás

Ár: 60.000 Ft + jegyzet ára: 4.400 Ft (Ismétlőknek 50% kedvezmény!)

Brain Gym: meg akarom tanulni!

Szerezzük vissza az élet örömét - ebben segít a Brain Gym®.

Legtöbben nincsenek is tudatában annak, hogy milyen keményen is dolgozunk miközben éljük az életünket.

Csak akkor érezhetnénk és érthetnénk meg ezt igazán, ha egyszer belehelyezkedhetnénk saját szemünk, füleink, testünk, mozgási mintáik és agyunk "helyébe". De lehet ez könnyebb? Mi lenne, ha gyorsabban tudnánk feldolgozni az információkat? Vagy kevesebb stresszel vagy stressz nélkül élnénk?

Mit változtatna az, ha lennének egyszerű eszközeid arra, hogy az általános stressz szintedet csökkentsd? Mennyiben változna az életed, a szeretteid élete és azok élete, akiket támogatsz tanítasz. Gondolj a vágyakra, amik megvalósulhatnak. Ezek olyan lehetséges eredmények, melyek a Brain Gymmel ® megvalósulhatnak. Sokan változtak már ezzel a mozgásprogrammal, míg végül magunk is terapeuták vagy instruktorok lettek, hogy másoknak is segítsenek.

A Brain Gym program 26 alap mozgásos gyakorlatból áll, melyeket számos más mozgás alapú technika egészít ki. A program segít megtalálni az egyensúlyt (Balance). Lehet ez testtartásban, koordinációs helyzetekben és a mindennapi életben. Szinkronizálja a rendszerünket, hogy jobban értsük, ami körülöttünk történik, fókuszálni tudjunk, jobban kommunikáljunk és kezeljük az érzéseinket. Megtalálhatod a Brain Gymet az iskolákban, óvodákban, munkahelyeken, öregek otthonában, atlétikai tréning programokban is mint professzionális fejlesztő eszköz.

Brain Gym - avagy a mozgás a tanulás kapuja!
(Paul E.Dennison)

A mozgás alapú tanulás hatékonysága már negyed évszázada bizonyított. Barin Gym, mint az edukineziológia (a mozgás és a tanulás kapcsolatának tudománya) része, sikere abban rejlik, hogy a figyelmet a mozgásra, az egyensúly megteremtésére és a tanulás fizikai készségeinek feltárására irányította. Arra ösztönöz mindenkit, aki tanul és tanít, hogy a tanulás minden formájához egyre több mozgást, élményt és sikert társítson.

A Brain Gym program a megalkotója egy amerikai házaspár Gail és Paul Dennison, akik ezt a rendszert 3 évtized alatt fejlesztették ki az oktatás, a fiziológia, az agyműködés és az alkalmazott kineziológia területén végzett széles körű kutatások eredményeinek felhasználásával.

A Brain Gym 101 tanfolyam, mely feltárja a mozgás jelentőségét a tanulás fizikai aspektusainak fejlesztésében, ezáltal lehetőséget ad mind az elméleti, mind a kapcsolati készségek bővítésére. Azt feltételezi, hogy idegrendszer érleléséhez, illetve új idegpályák építéséhez szándékos mozgásra van szükség, új mozgásminták kialakítása szükséges.

Brain Gym:

  • tanulási képességeket fejleszt
  • tanulási nehézségekben - írás, olvasás, számolás - segít (dislexia, disgráfia, diskalkulia)
  • kognitív funkciókat fejleszt
  • önismeretre sarkall, saját képességeink és határaink megismerése és kitágítása által
  • új idegpályákat hoz létre, gyorsítja az információ áramlást a meglévő idegpályákon (idegrendszert érlel)
  • stresszkezelési technikái révén visszaadja az örömet és a kreativitást, könnyedséget és flow élményt nyújt

Forrás: Paul E. Dennison és Gail E. Dennison - Brain Gym 101 Agytorna - Balance a mindennapi egyensúlyért jegyzet

Gál Kiss Orsolya

Brain Gym instruktor

+36 70 600 8946

jelentkezes@braingym-torna.hu

Jelentkezés:

A lenti adatlap kitöltésével jelentkezem a tanfolyamra. Beleegyezem, hogy a szervező a megadott email címre további információkat küldjön a tanfolyamról.