Ajándékozz tudást Karácsonyra!

Mi az, amire sosem kidobott pénz költeni?

Egyértelműen a tudás a jó válasz. Olyan dolog ez, amely sosem évül el. A tudás soha nem romlik meg, nem növöd ki, nem kopik meg. A tudás, ami mindig hozhat neked új kiindulópontot az életedben. A tudás, ami lehetőséget ad számodra az újrakezdéshez, ha úgy éreznéd, hogy elvesztél.

Karácsonykor sokan valamilyen sablonajándékot szereznek be, ötlet hiányában. Egy szép pulcsit, vásárlási utalványt, vagy olyan tárgyat, amelyet nem használ az ajándékozott soha többé.

Menj biztosra, adj tudást, adj képzést! Ezzel az ajándékozott számára értékesebbet adsz az ékszernél, többet adsz a felületes tárgyaknál. Vele marad, részévé válik. Azt fejezed ki vele, hogy fontos számodra, figyelsz az igényeire - és a vágyaira.

Ezért ajánlom neked most az utalványt, mint ajándékozási lehetőséget. Beváltható 2021 év végéig, bármelyik képzésemre. Találsz itt szabadon beváltható kuponokat is, ha kisebb összegben vásárolnál, vagy szeretnéd, ha nem csak tanfolyamra tudná az ajándékozott beváltani az ajándékod!

Ennek biztosan örülni fog az, aki kapja!

Tanfolyamot ajándékoznál?

A kezdő tanfolyam 2 napos, ára 38.000 Ft tandíj és 12.000 Ft a tanfolyami jegyzet, az összesen 50.000 Ft.

Az ajándékutalvány átruházható, és 2021. év végéig felhasználható.

Mi van, ha nem szeretne tanfolyamra jönni a megajándékozott? Semmi gond, beválthatja bármilyen szolgáltatásomra, vagy másnak adhatja. 

Ajándékutalvánnyal segítenéd a tervei megvalósítását?

Akkor ez a 10.000 Ft-os utalvány jó választás! Ezt felhasználhatja egy tanfolyami díj kiegészítéseként, vagy egy jó kineziológiai oldás díjába, vagy kaphat érte egy teljes arcelemzést kronobiológiai elemzéssel - szép kis felfedezőút önmagunkba, mélyvíz, csak úszóknak :)!

Az utalvány átruházható, 2021. év végéig beváltható. 

Mire válthatók be az utalványok:

Tudnivalók: 

Az alábbi űrlapon rendeld meg az utalványt.

Kapsz egy díjbekérőt, az alapján ki tudod fizetni az árát, átutalással, vagy bankkártyával a Simple Pay-en keresztül.

Ezután megkapod az utalványt e-mail-ben, kinyomtathatod, és máris felhasználható! 

A tanfolyamok díjszabását részletesen a tanfolyami leírásoknál találod. Amennyiben az utalvány nem fedezi a kért szolgáltatás díját, azt készpénzes vagy kártyás fizetéssel ki kell egészíteni. Az utalványok átruházhatók, bármilyen szolgáltatásomra beválthatók, de készpénzre nem válthatók, és készpénzt nem adok visszajáróként - ha valaki képzés helyett a szolgáltatásokat venné inkább igénybe, akkor annyi alkalommal tud eljönni hozzám, amennyit fedez az utalvány, az utolsó részösszegre pedig rá kell fizetnie. Ez a jelenlegi díjszabásom szerint 3 alkalom (3 x 15.000 Ft), majd a negyedik alkalomnál 10.000 Ft-ot még fizetnie kell. Ezért ha nem vagy biztos benne, hogy szívesen fogadják a tanfolyamot ajándékként, inkább vegyél több 10.000 Ft-os utalványt. 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.